- Dacă ești profesor în sistemul de stat și dorești utilizarea platformei, creează-ți un cont sau trimite un email la admin@eduhost.ro. Vei primi un răspuns cu instrucțiuni.
- Pentru școli sau furnizori de servicii educaționale: asigurăm platforme proprii pentru e-learning. Pentru toți profesorii și elevii dumneavoastră. Asigurăm suport permanent și consultanță. Solicitați o ofertă prin email la admin@eduhost.ro
- Dacă vrei să te înscrii la un curs particularizat, urmărește prezentările apoi, creează-ți un cont și urmează instrucțiunile primite prin email.

Acesta este un curs demo. Exemplifică utilizarea resurselor uzuale. Pentru instrucțiuni mai amănunțite, accesează cursul Instrucțiuni de utilizare pentru profesori care conține o secțiune Forum pentru întrebările tale.

Dacă doriți să publicați cursuri pentru elevii sau studenții dumneavoastră și să construiți împreună un mediu de învățare robust și prietenos, consultați această documentație. Pentru a accesa cursul, trebuie să vă creați un cont- vezi link-ul din dreapta sus (Autentificare).